27.1.17

Maisema SienilaaksostaKerron hieman tästä maalauksestani: se on tehty akryyleillä paperille. Noniin, siinä. Sitten aiheesta! 

Minulla on oma mielikuvitusmaailma jota kutsun nimellä 'Sienilaakso' (tai 'Fungivale'). Se on ihastuttava paikka, mitä asuttavat mitä eriskummallisimmat olennot ja turilaat; missä kaikki tämän maailman murheet ovat kaukana. Valmistelen tällä hetkellä mobiilipeliä lapsille yritykseni kanssa joka sijoittuu tähän hassunkuriseen maailmaan - olen itse kirjoittanut sisällön ja kuvittanut koko höskän. Olen vuodattanut osan sielustani tähän peliin ja toivonkin että minusta tulee sen avulla miljonääri... Mutta jos näin ei käy niin ei se mitään; rikastun sitten jollain toisella tavalla.

Tämä maalaus tulee olemaan osa peliämme: se on erään kuuluisan mutta ylimielisen taiteilijan, Matioson, mestariteos jota hän maalailee lähellä kuumia lähteitä. Pelissä voit sotkea tämän maalauksen sillä välin kun Matioso käy muualla, ja taiteilija saa tietenkin slaagin nähdessään mitä teokselle on käynyt. Voit lukea lisää pelistämme kotisivuiltani, mistä löytyy myös introvideo itse peliin ja kaikkea muutakin kiinnostavaa mitä olen vuosien saatossa tehnyt.


No comments:

Post a comment

Note: only a member of this blog may post a comment.